Hírek

   ____________________________________________
Együtt adott elő egy dalt a  Babymetal és Skrillex 
   ___________________________________________
A Skrillex és a Babymetal már rég megbeszéltek egy közös számot amit elő is adtak a 2015-ös Billboard Hot zeneifesztivál második napján! Skrillex átdolgozta egy kicsit a Babymetal Gimme Chocolate cimű számot amit a rajongók is szivesen hallgadtak! 
 
___________________________________________________________________________
A rajongókat sokkolta csak le ez a látvány vagy az internetet is ki robantja?! 
_____________________________________________________________
A napokban Yui-ról kikerült egy olyan kép a Babymetal Facebook Rajongói Csoportba, amiben kilátszik a köldöke sőt nem csak a köldöke hanem az egész hasa kint van! Sok rajongót már egy ilyen kicsi dolog is le sokkolta mivel számukra már egy ilyen kicsi dolog is el veszi a kawaiiság jellemeit! sokan azthiszik hogy az csak egy börszínű topp mivel a fölsője felett felvett egy ilyen börszínű toppot ami a hasáig ért de sokan azt hidték hogy ez teljesen a derekáig leér de ez a kép tisztáz mindent hogy Yui-Chan-nek az egész hasa kilátszott valójában is!!! (a képet a cikk alján találhatjátok meg)
A  köldöke fölött egy kicsivel láthattunk egy pillangó vagy virágnak látszó alapból bőrre tervezett matricát, ezek a képek nagyon sok Yui Fan-t le sokkoltak van akit nem nagyon érdekelt de van akit viszont lesokkolt! az én véleményem: szerintem nem gond hogy egy képen egy kicsit kilátszik a hasa ettől még ugyanúgy a mi Yui-Chen-ünk marad örökre! ^^ 
 
_______________________________________________________________
 
Yui Találkozott Ariana Grande-val a bálványával!
A 16 éves Yui találkozhatot példaképével és kedvenc énekesével Ariana-val
______________________________________________________________
 
A babymetal  a napokban a 2015-2016-os turnéjukon jártak, és persze  a hírességekkel való fotozkodás sem maradhatott el, Amikor már épp befejezték az egyik fotózást a Babymetal csoport főszervezői megakarták egy kicsit lepni Yui-t azzal hogy találkozhasson Ariana Grandeval.
Az aranyos kis tert sikeredett is Yui meglepetten látta Ariana-t de nagyon megörült hogy találkozhat a pédaképével. 
A fotó felkerült Instagramra 
Facebookra
De itt is megtekinthetitek egészben! ;)